Sinds de oprichting in 2020 door Jerymias Pirsouw, staat hypnofit®  bekend als voorloper op het gebied van een gecombineerd aanbod van fysieke Buitensport en mentale Sporthypnose Trainingen.

De benodigde sportschoenen, kleding en voedingssupplementen voor jouw buitensport moet daarom functioneel en duurzaam zijn. Grip, veiligheid en gezondheid ter voorkoming van blessures moeten bij jou altijd voorop staan! 

Onze waarden

VERBINDING

"Train samen naar een gelukkig, gezond en liefdevol leven"

VOLHARDING

"Het onwrikbare vermogen trainen om je doel of taak te blijven nastreven, zelfs in het gezicht van tegenslagen en obstakels."

DUURZAAMHEID

"Er is maar 1 persoon belangrijk op deze wereld en dat ben jij...wees er zuinig op"

hypnofit® is daarom uit eigen ervaringen dealer geworden van INOV-8, een Brits topmerk dat bekend staat om het produceren van hoogwaardige trail-, survival- en mudrunschoenen. 

Onze klanten hechten veel waarde aan duurzaamheid, grip, en comfort, aangezien de schoenen hen moeten helpen om veilig en effectief door modder en over obstakels te navigeren.

Onze producten van INOV-8 zijn speciaal ontworpen voor maximale grip en stabiliteit in modderige terreinen.

In 2023 herziet INOV-8 de duurzaamheidsstrategie, meten ze de volledige CO2-voetafdruk van het bedrijf en onderzoeken ze ethische en transparante oplossingen voor recycling en hergebruik.

Ook nieuwsgierig naar onze trainingen?