Beter herstellen na je trainingen! DextroJuice Pro - Neutraal

€ 17,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Pluspunten:

  • Ideale koolhydraatbron na je training
  • Verhoogt je spierglycogeen!
  • Perfect in combinatie met Perfect Whey Protein


Smaken DextroJuice Pro

DextroJuice Pro is verkrijgbaar in 2 heerlijke frisse smaken (orange en lemon) en een neutrale variant. DextroJuice Pro neutraal bevat geen toegevoegde smaak-, geur- of kleurstoffen en is daardoor ideaal om samen te nemen met bijvoorbeeld Perfect Whey Protein of de Zero Lactose Protein dat op zich al heerlijk smaakt.


Combinaties

DextroJuice Pro is perfect te combineren met Perfect Whey Protein of de Zero Lactose Protein.


Gebruik

Neem direct na de training 0,4 gram Dextrojuice Pro per kilogram lichaamsgewicht. Meng 10 gram met 100 ml drank naar keuze. Wij adviseren Dextrojuice Pro samen in te nemen met Perfect Whey Protein of de Zero Lactose Protein.


Inhoud: 2000 gram

Aantal Doseringen per verpakking: 50


Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.


Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.