Dames|INOV-8 |TRAIL SPEED

€ 160,00
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

BINNENKORT LEVERBAAR!!

Wie zei dat trailrunning langzaam moet zijn? Laat je innerlijke dier los en vlieg over de grond met de TRAILFLY SPEED: trailraceschoenen voor de harde en rotsachtige grond.


De TRAILFLY SPEED is gebouwd op een gloednieuwe, anatomische vorm en volgt de natuurlijke contouren van je voet. De schoen sluit nauw aan bij de hiel, waardoor je een omsloten gevoel krijgt, en wordt vervolgens breder zodat je tenen kunnen spreiden. Dit geeft een comfortabel, veilig en responsief gevoel terwijl je over een technisch parcours racet.


De TRAILFLY SPEED is perfect voor snellere trainingen en helpt je bij het uitvoeren van tempo-, fartlek- en snelheidstrainingen. Dankzij het lichtgewicht ontwerp (gemiddeld slechts 270 gram in alle maten) kun je er ook in racen. Met een drop van 4 mm biedt de schoen de perfecte balans tussen natuurlijk gevoel en demping. POWERFLOW PRO-schuim zorgt voor precies de juiste hoeveelheid veerkracht en werkt samen met een BOOMERANG-VOETBED om u een hoge mate van energieteruggave te geven.


De TRAILFLY SPEED heeft rubberen noppen van 4 mm die zorgvuldig in meerdere richtingen zijn geplaatst. Deze noppen verbeteren de grip, voeren vuil snel af, stimuleren de voortstuwing als je de tenen afzet en helpen je bij het remmen bij de hiel. Het met grafeen verbeterde rubber geeft je een slijtvastere, stevige grip en tractie op harde, rotsachtige grond. De formulering van dit rubber is ook verbeterd op eerdere TRAILFLY-modellen, waardoor u beter kunt presteren onder natte omstandigheden. Tem de paden met deze TRAILFLY SPEED. De ultieme trailraceschoen voor de harde grond.


Artikelnummer: 001151-NYCO-W-001

Merk: Inov-8

Kleur: Navy/Koraal

Fit: wijd

Schacht: META-PLATE rockplate

Gewicht: 270 gram
Middenzool diepte: 11 mm hiel/7 mm voorvoet

Profieldiepte: 4 mm

Middenzool: POWERFLOW PRO

Zoolsamenestelling: GRAPHENE-GRIP

Totale opstapeling: 22 mm hiel/18 mm voorvoet

Geslacht: Dames