Grangers Footwear + Gear Cleaner Plus 275ml | Sprayreininger schoenen en uitrusting

€ 9,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Een sprayreiniger, geformuleerd om vuil, viezigheid en geuren volledig te verwijderen van alle bovenmaterialen.


KENMERKEN

Krachtige reiniging. Maximaliseert ademend vermogen. Geschikt voor alle schoeisel. Herstelt eventuele bestaande waterafstotendheid. 100% gerecyclede fles. Bluesign® goedgekeurd.


DETAILS

Het schoon houden van je schoeisel en uitrusting is belangrijker dan je beseft. Niet alleen zorgt schone uitrusting ervoor dat je er beter uitziet en je beter voelt, maar het achterlaten van vuil op schoeisel kan ook de ademendheid beïnvloeden, wat de waterafstotendheid en prestaties kan belemmeren.Gelukkig is Footwear + Gear Cleaner eenvoudig te gebruiken en verwijdert het vuil en geuren van al je schoeisel en buitenuitrusting. Het heeft meerdere toepassingen, daarom zijn we dol op deze handige fles. Of je nu een jas hebt die moet worden schoongemaakt, een vieze rugzak die niet machinewasbaar is of wat schoenen die te veel avonturen hebben beleefd om nog langer te worden achtergelaten, dit product is ideaal voor jou. Je zou kunnen vragen waarom je deze items niet gewoon met de hand kunt wassen, nou, dat kan wel, maar we zouden het echt niet aanraden, omdat ze onderdompelen in gewone wasmiddelen of afwasmiddel de technische eigenschappen van je uitrusting zou kunnen belemmeren. Deze reiniger is speciaal geformuleerd om vuil, viezigheid en geuren voorzichtig te verwijderen van specialistische materialen en zal geen bestaande waterafstotendheid beschadigen. Het is ook geweldig om schoeisel voor te bereiden op verse waterdichte behandelingen en daarom vind je het in combinatie met onze Footwear Repel in onze handige Footwear Care Kit. Het komt ook in onze nieuwe fles van 100% postconsumenten gerecycled materiaal (PCR), dus je zult blij zijn te weten dat je ons helpt om een verschil te maken. #ecograngers Dus, waarom zou je vandaag je schoeisel en uitrusting niet behandelen en ze herstellen naar een als-nieuwe uitstraling met Grangers?!


HOE TE GEBRUIKEN

  1. Als je schoeisel reinigt, verwijder dan veters voordat je gaat reinigen (indien nodig kunnen deze apart worden gewassen).
  2. Borstel los vuil of vuil weg.
  3. Spuit rechtstreeks op de gebieden die je wilt reinigen, voordat je het afveegt met een natte, schone doek.
  4. Laat natuurlijk drogen.